پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست

واکنش زیاد النخاله به تهدیدات نتانیاهو

واکنش زیاد النخاله به تهدیدات نتانیاهو دبیرکل جنبش جهاد اسلامی با بیان اینکه دروغ‌ها و تهدیدات نتانیاهو در سازمان ملل علیه مردم و مقاومت فلسطین چیز جدیدی نیست تاکید کرد ملت فلسطین هرگز تسلیم قاتلان جنایتکار نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۴ - ۰۵ مهر ۱۴۰۴ - 2025 September 27
کد خبر: ۲۹۰۱۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، زیاد النخاله، دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در واکنش به سخنرانی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اشغالگر که در واقع برای صندلی‌های خالی سازمان ملل سخنرانی می‌کرد و بسیاری از حاضران هنگام سخنرانی او، سالن را ترک کردند، گفت: تهدیدات نتانیاهو علیه مقاومت و مردم فلسطین در سازمان ملل چیز جدیدی نیست.

زیاد النخاله اظهار داشت: ملت فلسطین که ۱۰۰ سال است پرچم مقاومت را برافراشته‌، تحت تاثیر تهدیدها و دروغ‌ها قرار نخواهد گرفت.

وی تاکید کرد: ملت فلسطین تسلیم قاتلان جنایتکار نخواهد شد و هر اندازه فداکاری لازم باشد انجام می‌دهد، اما از حقوق خود دست نخواهد کشید.

مصطفی البرغوثی، دبیرکل جنبش ابتکار ملی فلسطین هم در گفتگو با المیادین به این منظور اعلام کرد: آنچه که در سازمان ملل اتفاق افتاد، انزوای فزاینده اسرائیل در صحنه بین‌المللی را ثابت می‌کند.

البرغوثی، سخنرانی نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل را پر از دروغ‌هایی دانست که می‌خواست با آن جنایتکار را در جایگاه قربانی قرار دهد.

وی تاکید کرد: جهان در حال تغییر است و اسرائیل بیش از پیش منزوی خواهد شد. نتانیاهو اسرائیل را به این انزوای تاریخی کشانده و یک دیوانه است که در رفتارهای او چیزی جز نشانه‌های رهبران نازی نمی‌بینید.

این اظهارات رهبران فلسطینی بعد از آن است که دیروز همزمان با آغاز سخنرانی نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل، صدها نفر از نمایندگان کشورهای مختلف جهان حاضر در سالن با فریادهای محکومیت و سر دادن شعارهایی محل اجلاس را ترک کردند.

همچنین شهروندان آمریکایی در مخالفت با حضور بنیامین نتانیاهو در کشورشان، در برابر ساختمان سازمان ملل که این جنایتکار جنگیِ تحت تعقیبِ دادگاه بین المللی در حال سخنرانی بود، تظاهرات، و بر حمایت قاطع خود از غزه تاکید کردند.

شرکت کنندگان در این تظاهرات، با تاکید بر حمایت خود از غزه، جنایات مستمر اشغالگران صهیونیست را محکوم کردند.

شهروندان آمریکایی در این تظاهرات خواستار دستگیری نتانیاهو به عنوان جنایتکار جنگی بر اساس حکم بازداشت وی از سوی دادگاه جنایی بین المللی شدند./مشرق

کلمات کلیدی: نتانیاهو
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار